Alatura-te echipei noastre

Devino trainer

Alatura-te echipei

Suntem mereu deschisi sa cooptam in echipa traineri noi, foarte buni cunoscatori ai domeniilor lor, empatici si cu inclinatie spre a preda, care sa aduca un plus de valoare cursurilor si echipei noastre.

Esti trainerul pe care il cautam daca:

Esti pasionat de ceea ce faci

Esti foarte pasionat de domeniul in care lucrezi de mai mult de 5 ani, si despre care consideri ca toata lumea ar avea de castigat daca l-ar cunoaste mai bine.

Iti place sa predai

Iti place sa predai aproape la fel de mult cat iti place ceea ce faci, si ai primit deja aprecieri pentru prezentari bine sustinute, pentru entuziasmul dar si rabdarea ta si abilitatea de a explica totul foarte clar,

Poti sustine cursuri practice

Desi ai putea sa vorbesti ore in sir despre specializarea ta, stii ca cele mai eficiente cursuri sunt cele interactive, vizuale si practice, cu multe studii de caz, exercitii si teste de evaluare, si poti pregati si sustine astfel de prezentari, cu 60% practica, in varianta scurta sau aprofundata.

Iti poti adapta cursul la audienta

Poti adapta prezentarea tinand cont de interesele si nivelul de cunostinte al participantilor, si poti prioritiza informatiile, sustinand cursuri care sa clarifice si sa sumarizeze notiunile cele mai importante dintr-un domeniu, incadrandu-te in timpul disponibil,

Ai o atitudine pozitiva

Esti bine organizat si punctual, ai o atitudine deschisa si optimista, stii sa te faci placut, esti un bun team player, si esti preocupat si de micile detalii precum tinuta corespunzatoare a unui trainer.

Te-ai regasit in descrierea trainerului?

Atunci ne-ar face mare placere sa te cunoastem!

Suntem interesati atat de traineri care pot acoperi tematicile pentru care sustinem deja cursuri, cat si de tematici si programe noi.

Cursurile noastre sunt predate in marea lor parte la sediu in Bucuresti, dar suntem interesati si de colaborari cu traineri din alte orase, ale Romaniei, sau din alte tari.

Pentru propuneri sau mai multe informatii ne poti contacta la office@evolve-center.ro.

Povesteste-ne despre experienta pe care o ai in domeniu, in 5-10 randuri din care sa reiasa principalele proiecte sau joburi avute pana acum, si brandurile pentru care ai lucrat.

Spune-ne ce curs ti-ai dori sa predai, de ce crezi ca ai fi un trainer bun si trimite-ne CV-ul tau, impreuna cu orice alte informatii pe care le consideri relevante.

Multumim pentru parcurgerea cu atentie a informatiilor.

Te asteptam!

Contacteaza-ne

Ne puteti contacta telefonic zilnic intre orele 10:00 – 20:00,

sau oricand prin email.

Evolve Center

Str. Stirbei Voda Nr.4 (reper Sala Palatului, Biserica Luterana)

Telefon : 0764 118 196
Email : office@evolve-center.ro

Trimite-ne un mesaj