Despre noi

Suntem o echipa de traineri specialisti cu experienta, pasionati de domeniile in care activam. Livram cursuri la un nivel inalt de calitate, intr-un format interactiv, usor de inteles si de implementat.

Ce facem

Cursuri

Oferim cursuri din 2011 si o facem cu pasiune. Sutele de feedback-uri pozitive obtinute de-a lungul anilor sunt dovada ca am gasit o formula apreciata de a preda.

Inchiriere sala

Daca ai nevoie de un spatiu, vino sa vezi sala noastra, situata langa Sala Palatului, dotata cu tot ce iti trebuie pentru a le oferi cursantilor cursul pe care si-l doresc.

Parteneriate Traineri

Nu toata lumea stie cum sa se promoveze online si nici nu trebuie, ne putem ocupa noi de asta pentru ca tu sa poti sa te concentrezi pe curs. Suntem aici pentru tine.

De ce noi

Ce inseamna de fapt experienta unui curs la Evolve Center?

Iti spunem in continuare pe scurt:

  • Traineri cu experienta
  • Cursuri practice
  • Preturi accesibile
  • Informatii relevante
  • Grupe restranse
  • Diplome acreditate

Parteneri si clienti

Multumim tuturor celor peste 1500 de cursanti care ne-au ales serviciile si ne-au permis astfel sa facem lucrurile care ne pasioneaza si sa ne dezvoltam.Te asteptam sa descoperi si tu experienta si beneficiile cursurilor noastre.

Contacteaza-ne

Ne puteti contacta telefonic zilnic intre orele 10:00 – 20:00,

sau oricand prin email.

Evolve Center

Str. Stirbei Voda Nr.4 (reper Sala Palatului, Biserica Luterana)

Telefon : 0764 118 196
Email : office@evolve-center.ro

Istoric

2011 › START

In 2011 Ela Iliesi si Simion Alexandru au inceput sa ofere consultanta SEO.

2012 › CURSURI SEO

Lansarea oficiala a cursurilor SEO

In luna ianuarie 2012 desfasuram primele cursuri SEO de grup sustinute de Ela Iliesi.

2013 › CURSURI NOI

Noi cursuri de Google AdWords si Google Analytics

In primavara anului 2013 echipei noastre s-a alaturat si Catalina Maruster, trainer Adwords.
In toamna incepem si cursurile de Analytics predate de Dragusin Dragos.

MARTIE 2014 › CURSURI MARKETING ONLINE

Cea mai mare firma de cursuri de marketing digital

In ianuarie 2014 am inceput sa sustinem si cursurile de Social Media, Email Marketing, Optimizarea Ratei de Conversie, E-commerce SEO si Marketing Online, cursuri la care traineri sunt Andrei Baloleanu, Gabriela Ciocan si Alina Orel. Suntem singura firma care ofera o gama mare de cursuri lunare, practice, cu durata de pana la 8 ore fiecare, pentru cunoasterea si aprofundarea metodelor de SEO si Marketing Online.

NOIEMBRIE 2014 › ACADEMIA

MAKE IT ACADEMY: Academia de cursuri de marketing digital

La 1 noiembrie 2014 am lansat prima academie completa de cursuri de marketing digital ce pregateste profesionistii in domeniu si ajuta companiile sa gaseasca specialisti pentru pozitiile libere.

NOIEMBRIE 2015 › SEDIU STIRBEI

Sediu nou si platforma cursanti

In noiembrie 2015 am inceput sustinerea cursurilor intr-un sediu nou, pozitionat mai central si cu mai multe dotari. Am lansat de asemenea platforma prin care cursantii pot urma evaluari si de unde isi pot descarca diplomele de participare.

AUGUST 2016 › ACREDITARE

Diplome acreditate ANC

In august 2016 am obtinut acreditarea programului MAKE IT ACADEMY si autorizatia firmei de a desfasura cursuri acreditate, cursantii obtinand in urma participarii la cursuri si absolvirii examenului ANC, un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii si al Educatiei Nationale, recunoscut atat national cat si international.

MAI 2017 › CURSURI LUNGI

Cursuri de lunga durata

Incepand cu luna mai 2017, desfasuram cursurile de marketing online si intr-o varianta lunga, cu durata de la 8 pana la 10 saptamani. Devenim astfel prima firma de cursuri de marketing online ce ofera cursuri in orice varianta preferata de student: workshopuri de weekend, program complet intensiv de cursuri desfasurat intr-o luna, traininguri lungi de specializare desfasurate pe durata a doua sau trei luni, si chiar un program de pregatire cu durata totala de un an.

IULIE 2018 › DIPLOME SECURIZATE

IULIE 2018 › Prima firma din Romania care emite diplome securizate

Rezistenta Online este prima firma de cursuri din Romania, si printre primele firme de cursuri din lume, care si-a legat diplomele de blockchain-ul Ethereum, astfel incat diplomele de cursuri de marketing online emise de companie sunt imposibil de falsificat.